Nympheum Apartments

Moderna vyer av antika drömmar.

Nyckelfärdiga !!

Välkommen till 2000-talets fristad inspirerad av lokal historia i en unik stadsdel. Den framsynta designen kompletterar friluftslivet genom generösa privata trädgårdar och stora takterrasser som följsamt väver samman inomhus med utomhus.

 

Nympheum som ligger intill Sides orörda grönområde och den bländande östra stranden, är ett unikt bostadsprojekt konceptualiserad för att uppnå en hög grad av arkitektonisk designkompetens.

 

Minimalistisk design i en sofistikerad miljö

För att hylla ruinerna av Sides antika Nympheum-vattentempel, som går tillbaka till hundratalet f.Kr., tronar en modern version av detta prestigefulla kulturarv i komplexets vackra trädgård.

 

Med naturliga och moderna material som sten, trä och rostfritt stål som designelement tillförs invånarna en känsla av att vara närmare naturen. En sund livsstil, sinnesro plus en stimullering till energi och inspiration är här en del av vardagen.

 

Nympheum har skapats för att tillgodose behoven hos kräsna köpare som söker ett drömboende i solen, som eftersträvar exceptionell kvalitet och design och som samtidigt vill utnyttja en utmärkt investeringsmöjlighet.

 

Nympheum som är beläget på en vacker mark omfattande 9.000 m², består av 72 lägenheter vilka är fördelade på fyra block. Två i söderläge, ett i ostligt läge och ett i västligt läge. Genom att hålla antalet lägenheter till enbart 72 st utnyttjar denna mångsidiga konstruktion utrymmet optimalt. Storleken på lägenheterna och utomhuspoolen är de största jämfört med tidigare projekt byggda av Mecitoglu Homes.

 

Trädgårdsområdet omfattar alla gemensamma utrymmen och anläggningar medan de fyra övre planen innehåller lägenheterna. Den noga valda riktningen för husen är mycket fördelaktiga och bidrar till mycket sol under hela dagen.

 

Den moderna öppna planlösning i lägenheterna maximerar det användbara utrymmet, både på fram- och baksidan av lägenheterna.

 

Nympheum Club och faciliteter på plats.

De bosatta kan njuta av en mycket exklusiv livsstil med ett generöst

utbud av gemensamma faciliteter som erbjuds på plats.

Utomhuspoolen på 610 m² är mycket stor och är uppdelad på tre

sektioner såsom massagepool, barnpool samt solplattformar i poolen.

Nympheum Club är noggrant utformad och omfattar ett spa

innehållande bastu, bubbelpool och en uppvärmd inomhuspool som

enbart får användas av de boende. Det fullt utrustade gymmet,

 

konferensrummet, den gemensamma biografen, lek- och spelrummet bidrar till de boendes möjlighet till att njuta av sin vistelse inom komplexet.

 

Sittgrupperna utomhus i Nympheum Café löper genom arkaden och är

riktade mot de utsökta trädgårdarna och den stora poolen.

 

 

Lägenheter med två Sovrum (7 kvar.)

Två sovrumslägenheterna är mycket rymliga jämfört med genomsnittet

på marknaden.

De omfattar två läckert designade badrum och ett öppet kök.

 

Lägenheterna på bottenvåningen har stora privata trädgårdar med vacker utsikt över de exklusiva trädgårdarna och den moderna poolen.

 

Inbyggda speglade garderober inne i sovrummen bidrar till känslan av rymlighet. Dimbara LED-spotlights och infällda taklampor bidrar till den övergripande lyxiga känslan och skapandet av en mysig atmosfär på kvällarna.

 

Generöst tilltagna rum med vita lackerade dörrar, stora och moderna porslinsgolvplattor, inbyggd garderob, stor altandörr, köksbänkskiva i granit och många fler delikata detaljer och tillbehör bidrar till den ultimata lyxen.

 

De sju kvarvarande lägenheterna är alla lägenheter med två sovrum.

 

De är fördelade enligt följande: Lägenhet A7 första våningen. 90,6 m2 två balkonger. Hörnlägenhet.

Pris: € 157.000.

 

Lägenhet: A2, A4, D4, och D6 markvåningar med två terasser samt 45 m2 trädgård på baksidan.

Pris: € 160.000.

 

Lägenhet: D6 hörnlägenhet med två terasser och 46m2 trädgård på baksidan. Markbeskrivningen är ej riktig på ritningen. Säljes möblerad. Pris: €160.000.

 

Lägenhet: B1 hörnlägenhet med två terasser och 39m2 trädgård på framsidan. Pris: € 170.0

Lägenhet: C18 taklägenhet Penthouse, 2 bathroom and roofterraces, interior 138m2, plus 80m2

Price 225.000

 

Se anläggningsritningen för lägenheternas placering.

 

Broschyr finns här...

 

Teknisk beskrivning här...

 

Copyright © Side Turkhome Investment All Rights Reserved E-post: sten@side-turkhome.se Webbdesign: Skalhamns Data