Beskrivning

Inspirit Lägenhetskomplex. Lägenhetsbeskrivningar.

Lägenheter med 1 Sovrum. (Trädgårdslägenheter och lägenheter på första våningen.)

Alla lägenheter med 1 sovrum har fri vy över poolen och trädgården tack vare den förhöjda placeringen av blocket. Tillgång till privata trädgårdar, från den främre balkongen, för lägenheterna på bottenvåningen. Med det öppna vardagsrummet på 25 m², omfattande ett fullt utrustat lyxigt kök, samt det 15 m² stora sovrummet ger lägenheterna en exceptionellt rymlig inomhusyta för de boende. Sovrummet är utrustad med en rejäl vägg-till-vägg-garderob innehållande en inbyggd TV-enhet. Ett badrum, ett separat tvättutrymme och en garderob gör denna platsbesparande planlösning fullständig. Två lägenheter kvar.

F11€ 89.000. kvar. -10% rabatt.

 

Trädgårdslägenheter med 2 sovrum. Endast en kvar, K2 , Price 151.000

Lägenheterna består av ett vardagsrum med öppen planlösning, två fint utformade sovrum, ett privat badrum och ett familjebadrum. Alla lägenheter har en privat trädgård med utsikt över den utsökta landskapsarkitekturen och poolområdet.

Samma lägenheter men med egen takterrass 100 m2, O4, K4, Price 146.00 resp. 151.000

 

Lägenheter med 3 Sovrum. (Lägenheter på första våningen.)

Lägenheterna består av ett mycket rymligt vardagsrum med öppen planlösning och ett långt fullt utrustat lyxigt kök. Lägenheterna på bottenvåningen har privata trädgårdar och stora terrasser. Det 20 m² stora sovrummet innehåller en vägg-till-vägg garderob och ett eget badrum. Det andra sovrummet är möblerat med ett st .Slutsålda

 

 

Duplex Takvåningar. 3 Sovrum. Slutsålda.

För de som anser att rymlighet är en väsentlig del av sitt semesterboende, såväl inomhus som utomhus, erbjuder våra Duplex takvåningar en utmärkt lösning. Entrévåningen består av tre sovrum, ett familjebadrum, ett separat tvättutrymme, en garderob och två balkonger. Det stora sovrummet innehåller en inbyggd klädkammare samt ett badrum.

Den invändiga trappan leder dig upp till det stora vardagsrummet på översta våningen. Vardagsrummet med dess öppna planlösninggränsar till det stora och fullt utrustade lyxiga köket. Altandörrarna som sträcker sig från golv till tak väver smidigt samman vardagsrummet med takterrassen och skapar en känsla av att vara "utomhus” även när man är inne. De boende kan njuta av en generös takterrassen på hela 136 m². Ett förråd och ett familjebadrum på översta våningen kompletterar denna rymliga duplex lägenhet.

 

Boutique Lägenheter med 2 Sovrum. Slutsålt

(Takterass 100 m2 totalt 222m2.)

Belägna på den upphöjda delen av området erbjuder dessa enheter det bästa av två världar. Denna privata enklav av bostäder erbjuder integritet och individualitet samtidigt som tillgång till trädgård och faciliteter erbjuds.

Bostäderna på bottenvåningen har mycket rymliga privata muromgärdade trädgårdar. Bostäderna på första våningen är utformade för att ha fördelen av stora takterrasser som dessutom kan anpassas till individuella önskemål. De rymliga sovrummen är utrustade med garderober och det stora sovrummet innehåller ett privat badrum. Vardagsrummet med dess rymliga öppna planlösning innehåller ett fullt utrustat lyxigt kök.

En tvättstuga, inbyggd garderob och ett familjebadrum fullbordar denna generösa planlösning. Privata ingångar och tillhörande privata parkeringsplatser.

 

Boutique Lägenheter med 4 sovrum. (Trädgårdslägenheter.) Slutsålt

175,8 m2 lägenhetsyta med tre badrum, terrass 28 m2 samt stor trädgård på hela 418 m2..

 

Parhus med fyra sovrum. (Trädgårdslägenhet.) N2 € 314.000

195,2 m2 lägenhetsyta, två balkonger, markterass, trädgård 208 m2 och en stor privat takterass på hela 82,3 m2.

 

 

Kontakta oss på Side Turkhome Investment för mer information.

Områdesplan. (Klicka för större.)

Copyright © Side Turkhome Investment All Rights Reserved E-post: sten@side-turkhome.se Webbdesign: Skalhamns Data