Elysium Apartments

Inspirerad av medelhavskänslan.

Elysium, som är belägen intill vårat framgånsrika projekt Inspirit, och är utformad med en strävan efter högsta kvalitet. Anlagd på en stor tomt om 14.400 m² där byggnaderna endast upptar 22% av markområdet vilket möjliggör stora trädgårds och parkytor. Den anlagda trädgården blandas smidigt samman med den omgivande gröna naturen. Projektet omfattar endast 40 lägenheter och 4 lyxiga parhus fördelade på nio låga byggnader i söderläge.

 

Denna lyxiga oas ligger i Sides mest snabbt växande stadsdel "Ilica". På en svag sluttning, 40 meter över havet. Elysium ligger i ett mycket eftertraktat område nära turistorten Kumköy i Side. Området ligger enbart 900 meter från motorvägen vilket tar dig direkt till Turkiets främsta Golfcenter i Belek och till den internationella flygplatsen i Antalya. Den antika romerska staden Side lockar miljontals varje år och ligger på 3 km avstånd.

Det nya "Kumköy Centret & Kumköy Beach restaurerings projekt"

Det nya utvecklingsprojektet innebär anläggande av ett nytt promenadstråk med shopping och fritidsanläggningar i anslutning till den exklusiva stranden som ligger bara med några minuters bilresa från bostaden och förväntas ge hela området ett stort mervärde.

 

Fina Sandiga Stränder och "Side East Beach restaurereings projekt"

Den västra stranden som ligger närmast Elysium är livlig med många strandklubbar, vattensporter och aktiviteter, medan den östra stranden i Side är mer lugn och orörd med en härlig miljö av antika romerska ruiner bland sanddynerna.

Efter det snabbt slutförda promenadstråket längs med den västra stranden i Side, och den som planeras för Kumköy-området, finns det ett nytt utvecklingsprojekt i pipelinen gällande utvecklingen av ytterligare ett promenadstråk längs östra stranden i Side. Detta kommer att ansluta till den gamla stadskärnan i Side och till Sorgunskogen som ligger 1,5 km öster om Side-halvön.

När projektet är slutfört kommer denna plats att bli en stor attraktion tack vare de romerska arkeologiska platserna, den fantastiska sandstranden med dess faciliteter och det vackra landskapet på Side-halvön och skogarna i Sorgun. Allt detta med bara några minuters bilresa från Elysium.

 

Något för alla ...

Elysium erbjuder en mängd olika våningsalternativ som sträcker sig från moderna lägenheter med två sovrum till parhus med fyra sovrum. Varje enhet har noggrant utformats för att erbjuda smarta platsbesparande lösningar för att passa olika familjebehov.

 

Den mångsidiga designen utnyttjar dagsljuset för att främja den perfekta blandningen av öppenhet och integritet. Inbyggda speglade garderober bidrar till en rymlig känsla. Dimbara LED-ljusrör i taket ökar den övergripande lyxiga känslan och skapar en speciell atmosfär på kvällen.

 

Generöst tilltagna rum med lackerade vita dörrar, moderna porslingolvplattor, inbyggda garderober, granitköksbänkar och många fler detaljer bidrar till den ultimata lyxiga känslan.

 

Uteliv i en lugn miljö...

Användningen av förhöjda trädgårdar för lägenheterna på bottenvåningen ger varje lägenhet ett inslag av den personliga integriteten. Den 40 meter långa poolen samt den 24 m² stora barnpoolen omges av sammansatta solterrasser i trä vilket garanterar en trevlig dag vid poolen. Den noggrant utformade Café-baren i Medelhavs stil tillför en härlig atmosfär och en plats för svalkande avkoppling.

 

Elysium Club & faciliteter på plats...

De boende kommer att kunna välja mellan en mängd olika faciliteter och aktiviteter för välbefinnande på komplexet. Elysium Club inrymmer en 61 m² stor uppvärmd inomhuspool som enbart får användas av de boende. Det fullt utrustade gymmet, bastun och det stora allrummet för yoga, pilates och dansklasser bidrager till full aktivitet under hela vistelsen.

 

Servicelägenhetskoncept...

Servicelägenhetskonceptet innebär en fullständig drifts och underhålls tjänst med tillsyn av pooler och trädgårdar samt 24-timmars tillgängligt vaktmästeri. Städning och underhåll av privat egendom kan köpas till. Investerare som köper fastighet i syfte att hyra ut kan åtnjuta den högsta avkastningen på sin investering tack vare de tjänster som erbjuds utöver bekvämligheterna på plats.

 

Trädgårdarna...

De stora anlagda trädgårdarna på Elysium är säkerligen en av de mest framträdande egenskaperna i detta unika projekt. Diskret utomhusbelysning på gångar,

i poolerna och kring de naturliga stenmurarna vid de förhöjda trädgårdarna ger en speciell atmosfär en ljum sommarkväll.

 

Stenmurarna ger en varm kontrast mot de moderna fasaderna och kommer att täckas av charmiga lila och vita Bougainvilleas. En vacker fruktträdgård med blandade fruktträd inklusive apelsin, citron och persika kommer förhöja Medelhavskänslan. Elysium Cafét kommer ha en elegant terrass med utsikt över poolen där du kan njuta av drinkar. Parkeringar kommer ligga nära de två huvudingångarna med plats för alla.

 

Beskrivning och tillgänglighet/pris finner ni här...

 

Teknisk byggbeskrivning finns här...

 

Vår fina Broschyr hittar ni här...

Copyright © Side Turkhome Investment All Rights Reserved E-post: sten@side-turkhome.se Webbdesign: Skalhamns Data