Beskrivning

Lägenheter med 2 sovrum

Dessa lägenheter består ett vardagsrum med öppen planlösning, två smakfullt utformade sovrum, ett privat badrum och ett familjebadrum. Alla lägenheter har stora terrasser angränsande de privata trädgårdarna. Trädgårdarna i söderläge har utsikt över den utsökta landskapsarkitekturen och det härliga poolområdet.

 

Lägenheter med 3 Sovrum

Med möjligheten att välja mellan en lägenhet på markplan eller en på första våningen. Dessa rymliga lägenheter består av ett stort vardagsrum med öppen planlösning. Det 19 m² stora mastersovrummet innehåller en vägg-till-vägg garderob och ett eget badrum. Det andra, 15.4 m² stora sovrummet är möblerat med en inbyggd garderob. Ett tredje sovrum, ett förvaringsutrymme, en inbyggd garderob och ett familjebadrum gör denna rymliga planlösning komplett. Lägenheterna på markplan har stora terrasser och små trädgårdar. Lägenheterna på första våningen har balkonger både på fram och baksidan.

 

Duplex Takvåningar

För de som anser att rymlighet är en väsentlig del av sitt drömboende, såväl inomhus som utomhus, erbjuder våra Duplex takvåningar ett utmärkt alternativ. Entrévåningen består av tre sovrum, ett familjebadrum, ett separat tvättutrymme, en garderob och balkonger. Det stora sovrummet innehåller en inbyggd klädkammare samt ett badrum.

 

Den invändiga trappan leder upp till det huvudsakliga vardagsrummet på översta våningen. Vardagsrummet med dess öppna planlösning innefattar ett mycket stort och fullt utrustat kök samt en köksö med en integrerad frukostbar. Altandörrarna som sträcker sig från golv till tak väver smidigt samman vardagsrummet med takterrassen. Gränsen mellan ute och inne blir nästan omärklig. Ett förråd och ett familjebadrum på översta våningen kompletterar denna rymliga duplex.

 

Parhus med fyra sovrum

De exklusiva parhusen erbjuder det bästa av två världar, ett privat hus med stil och individualitet samtidigt som tillgång till gemensamma trädgårdar och anläggningar finns. Entréplanet innehåller ett sovrum, ett familjebadrum, en garderob och ett stort vardagsrum med öppen planlösning och ett fullt utrustat elegant kök. Altandörren från golv till tak leder ut till terrassen och den privata trädgården.

 

Trappan leder upp till första våningen där man finner tre stora sovrum varav två inrymmer lyxiga badrum. Det stora mastersovrummet erbjuder den ultimata lyxen med en totala ytan på 41 m². Ett mycket funktionellt förvarings- och tvättutrymme finns också på första våningen. Ytterligare ett förvaringsrum och en stor 72 m² stor terrass på taknivåningen kompletterar dessa exklusiva parhusen. Privata ingångar till varje del ger en extra känsla av exklusivitet. Möjligheten att lägga till en egen privat pool finns. Bild

_____________________________________________________________

Se tillgänglighet och priser här

Copyright © Side Turkhome Investment All Rights Reserved E-post: sten@side-turkhome.se Webbdesign: Skalhamns Data